Software projekter ved Netcompany


Social Faglig Løsning (SFL) - Københavns kommune
År: 2019 - ?
Rolle: Senior Arkitekt
På SFL projektet for Københavns kommune har jeg været en af de primære designere til medicin modulet, som skal sikre at borgere på bosteder får den korrekte medicin. Mit primære fokus har været på:
 • Den daglige oversigts liste (medicinlisten)
 • Processen for ophældning
 • Processen for udlevering
 • Samt en fælles effort på at designe historik delen af medicin modulet.
Arbejdernes Erhvervssikring (AES)
År: 2018 - 2019
Rolle: Senior Arkitekt
På AES projektet var jeg en del af konverteringsteamet, hvor mit primære fokus var på opsætning af automatiseret migration og continues integration (CI). Herudover var en stor del af mit fokus på at skabe integration mellem vores custom byggede løsning og det eksisterende værktæj nc-goto (Netcompany toolkit), dette krævede en løsning hvor det var muligt at flytte 3.1 millioner dokumenter fra det gamle til det nye system.
Danmarks Adresseregister (DAR)
År: 2017 - 2017
Rolle: Senior Konsulent
På Danmarks adresseregister tog jeg en midlertidig rolle som teamlead og testmanager, hvor jeg sikrede at det næsten færdigbyggede system var testet inden det skulle gå live.
Bygning og Boligregisteret (BBR)
År: 2015 - 2018
Rolle: Konsulent og forfremmet til Senior Konsulent
På Bygning og Boligregisteret (BBR) tilbragte jeg de første 4 år af min tid i Netcompany, hvor jeg har været med fra starten af analyse fasen og helt frem til go-live af BBR 2.0. Jeg har været en af de primære designere til systemet, og har primært beskæftiget mig med:
 • Regler - Forståelse og opsætning af de 500+ regler som repræsentere lovgivningen
 • BBR Meddelelsen - Sikring af indholdet og dannelsen af den PDF som det meste af boligmarkedet bruger
 • Implementering af integreret kort systemt - Tilføjet en visuel repræsentation af en ejendom direkte i brugergrænsefladen

Hjemmesider


Alle hjemmesider er bygget i min studietid, altså før 2015.
A11MC
A11MC var den første hjemmeside som jeg lagde op, og er bygget med et custom backend system som gør det meget nemt at ligge motorcykler og udstyr op til display. Derudover er det også muligt for ejeren at skifte sidernes indhold samt tilføje nye sider.

Agenda
Agenda er Studentersamfundets Nyhedsblad for studerende. De ønskede en hjemmeside hvor de kunne lægge artikler op, samt udgive deres månedlige nyhedsblad. Siden er dog sidenhen blevet forladt og Agenda benytter sig nu kun af facebook som website.
Hjemmesiden's backend er skræddersyet til at håndtere upload af artikler, administration af brugere og upload af deres månedsblad. Designet er sidenhen opdateret, og afspejler ikke mit arbejde.

BLKimport
BLKimport er importør af motorcykler til Danmark fra bl.a. Italien, hvor han har en samarbejdspartner. For at gøre det nemmere for BLKimport at opdaterer sit system har jeg designet et system som automatisk opdatere BLKimport's display med de cykler som hans italienske samarbejdspartner har tilgængelig på hans hjemmeside.

Studentersamfundet
Studentersamfundet er Aalborg Universitets frivillige organisation for Studerende. Da jeg startede som EDB-Drift hos Studentersamfundet i 2010, var der allerede snak om at deres hjemmeside skulle opdateres. I sommerferien 2013 blev dette udført af mig, med hjælp fra designkyndige frivillige. Siden har sidenhen modtaget små ændringer, siden jeg forlod EDB-Driften for at fokusere på mit studie. Designet er sidenhen opdateret, og afspejler ikke mit arbejde.Software Projekter hos Aalborg Universitet


 • 10. Semester: Master's Thesis - Java: MUCA - Mark Up Comment Analyzer; Search Engine for Comment to Code Coupling Rapport
 • 9. Semester: Pre-Specilasation - Designing LARM; Programming with Nothing but your Voice Rapport
 • 8. Semester: Mobile Technology - Event Recommender
 • 7. Semester: Internet of Things - Parental Control
 • 6. Semester: Co-operation Project - GIRAF Admin Interface
 • 5. Semester: Embedded Systems - Robot Cannon with Machine Intelligence YouTube
 • 4. Semester: Compilers - Arduino Light made Easy
 • 3. Semester: Creation of Applikations - A Toulmin Structure for Idea Representation
 • 2. Semester: Programming and Problem Solving - Patient Traveling and Road Planing
 • 1. Semester: From existing software - Finding dead links in websites

LP13 i Aalborg --- Mail: lp@lp13.dk